När du handlar hos Night & Day Miljö vill vi att du lämnar butiken nöjd och trygg med ditt köp. Det innebär att du inte bara skall vara nöjd med den vara du köpt, utan även att den kundservice vi erbjuder runt ditt köp skall kännas trygg och bekväm. Du kan t ex få din produkt hemlevererad eller dela upp din betalning. Om du känner dig osäker på vilka garantier eller liknande som gäller just ditt köp, fråga oss gärna i butiken.

Priser
Vi strävar efter att kunna hålla en rimlig prisnivå på vårt sortiment. Därför arbetar vi kontinuerligt med att se över våra kostnader för lagerhållning eller andra mellanhänder.

Betalning
Förutom kontant betalning kan självklart betala med de vanligaste betal- och kreditkorten som VISA och MasterCard.
Vi accepterar även American Express och Diners.

Finansiering
Om du inte vill betala ditt köp på en gång kan vi erbjuda en förmånlig finansiering. Du kan dela upp ditt köp på 12, 24 eller 36 månader, helt räntefritt. För att finansiera ditt köp genom avbetalningar fyller du enkelt i en ansökan direkt i butiken.

Presentkort
Att ge bort ett presenkort kan vara mycket uppskattat. Hos oss köper du presenkortet på den summa du själv väljer. Presenkortet kan sedan används som betalning i butiken.

Hemleverans
Vi kan naturligtvis köra hem dina möbler, mot en mindre kostnad. Vi ombesörjer även eventuell montering av din vara och tar givetvis med oss emballaget. Vill du ha din vara levererad till utlandet kan vi även ordna. Prata med oss i butiken så berättar vi mer.

Öppet köp & byte
Öppet köp och byte gäller endast våra lagervaror, ej beställningsvaror. Öppet köp lämnar vi i tre dagar och du kan byta din vara inom 7 dagar. Glöm inte att spara ditt kvitto och originalförpackning.

Garantier
Våra garantier kan variera från vara till vara. Hör med oss i butiken vad som gäller för just ditt köp.

Din integritet
Enligt den nya dataskyddsförordningen GDPR, som trädde i kraft den 25 maj 2018, har vi en uppdaterat integritetspolicy. Läs gärna vår polify för vi hanterar dina personuppgifter här.

 
     
   
 
Facebook | Butiksadress: Kullagatan 41, Helsingborg | 042 - 21 05 47 | butiken@night-day.nu  
Night & Day Miljö © 2018 | All rights reserved | Om webbplatsen