Vår målsättning är att erbjuda våra kunder ett brett utbud av produkter som ligger i tiden, håller en hög kvalitet och är prisvärda. Vi vill helt enkelt att en vara som du köper hos oss skall hålla länge och att du alltid skall känna att den är utvald med omsorg. Därför är det en självklarhet för oss att kontinuerligt se över våra samarbetspartners och leverantörer.

Har du frågor om en specifik leverantör eller produkt är du välkommen att kontakta oss. Du kan även klicka dig fram till leverantörens egna webbplats via länkarna nedan.

 
 

 

 
 

FOGIA
Möbler med egen identitet och Skandinavisk design. Möbler och inredningar tillverkas i egen fabrik där klassiskt hantverk kombineras med modern teknik.

Hemsida: www.fogia.se

  CARPE DIEM BEDS
En av Sveriges främsta sängproducenter . Varje komponent i sängarna tillverkas av material med högsta kvalitet. Allt är noga utvalt.

Hemsida: www.carpediembeds.com
KRISTENSEN & KRISTENSEN
Tillverkare av danska designmöbler sedan 20 år tillbaka. Erbjuder fasta produktserier samt möjlighet till personliga möbler tillverkade efter ditt behov.

Hemsida: www.kristensen.com
 

LEXINGTON COMPANY
Är din stil klassisk eller mer modern? I Lexingtons Home Collection hitar du alltid något som passar just din livsstil.

Hemsida: www.lexingtoncompany.com

VIPP
Förvaringslösningar med tidlös dansk design. 1939 kom den kända pedalhinken, sedan dess har VIPP fortsatt introducera massor av spännade produkter.

Hemsida: www.vipp.com

  CHALLIÈRES PARIS
Mycket spännande och personliga lampor. Kända
t ex för sina speciella lampor med fåglar och andra säregna motiv.

Hemsida: www.challieres.com
MILLE NOTTI
Specialiserade på sovrummet med klassiska, stilrena och moderna kollektioner. Titta gärna närmare på textilgavlarna och dunkollektionen.

Hemsida: www.mille-notti.com
  GANT HOME
Sängkläder, plädar, kuddar, accessoarer etc med inspiration från den amerikanska östkusten. Unna dig en inredning i New England-stil.

Hemsida: www.gant.com
PELLE VÄVARE
En modernt klassisk och kvalitativ kollektion av frotté. Hitta just dina handdukar, eller varför inte en skön morgonrock för dam eller herr?

Hemsida: www.pellevavare.se

  GRANGE
Med konceptet "Meubles de Famille" har franska Grange lyckats skapa möbler för familjehemmet med starkt historiska inslag.

Hemsida: www.grange.fr
BALMUIR
Finsk heminredning, för hela hemmet, tillverkad av naturmaterial med ett gediget hantverk. Produkterna är designade för att ge glädje i många år.

Hemsida: www.balmuir.com
  FRANDSEN
Har designat, tillverkat och marknadsfört lampor sedan 1968. Riktar sig till människor som tycker design är viktigare än prislappen.

Hemsida: www.frandsenlighting.dk
ÖRSJÖ BELYSNING
Från den småländska orten Örsjö kommer dessa belysningsprodukter kännetecknade av hög funktionalitet och design.

Hemsida: www.orsjo.com
 

DESIGNERS GUILD
Från den brittiska designern Tricia Guild kommer ett fantastiskt utbud av färgsprakande sängkläder, plädar och härliga kuddar i siden och sammet.

Hemsida: www.designersguild.com

KAMELO
Vackra accessoarer med sydafrikansk design. Varje produkt är noggrant utvald och tillverkade av sydafrikanska familjeföretag.

Hemsida: www.kamelo.se

  MISSONI HOME
Härlig italiensk frotté med en mycket kreativ stil. Med det karakteristiska zig zag och randmönstret skapar du garanterat ett personligt badrum.

Hemsida: www.missonihome.com
SCHLOSSBERG
Lyxiga sängkläder av satin med en extra lyxig touch. Tillverkas i Schweiz med största nogrannhet utifrån handritade designmönster.

Hemsida: www.schlossberg.ch
  NADJA WEDIN DESIGN
Svensk konst och illustrationer som producerats på tyger, kuddöverdrag, brickor, underlägg, tapeter mm.


Hemsida: www.nadjawedin.se
ARTWOOD
Erbjuder ett brett utbud av inne- och utemöbler i trä, rotting och skinn. Massor av spännande kombinationer av möbler och accessoarer.

Hemsida: www.artwood.se
  OX DENMARKQ
Dansk designtradition i en spännande kombination av danska och spanska hantverkare. Resultatet är en serie av unika produkter av läder och marmor.

Hemsida: www.oxdenmarkq.com

EQUIFORM
Svenskt hantverk och stil som inspirerats av ett "modern urban" Sverige. Med sin Dalahästtavla, i flera olika utföranden, ger du ditt hem personlighet.

Hemsida: www.equiform.se

  ZLAMP
Svenskproducerade lampor, designade av Lars Bessfelt, med en karakteristisk tidlös design och lampskärmar som ger mycket ljus utan att blända.

Hemsida: www.zlamp.com

SITS
Med 20 års erfarenhet av utveckling, design och produktion av möbler har SITS hunnit skapa ett fantastiskt sortiment av högsta kvalitét.

Hemsida: www.sits.eu

  WATT & WEKE
Stort sortiment av svenskdesginad belysning, lamp-skärmar och spännande heminredning. Kvalitets-produkter med fokus på lantlig romantik och jul.

Hemsida: www.wattveke.se

DUX
Sedan grundandet av företaget 1926 har ambitionen varit att tillverka världens skönaste sängar. Tillverkar även möbler som soffor, fåtöljer och bord.

Hemsida: www.dux.se

  SKOGSBERG & SMART
Sedan 2008 har företaget skapat vågade och lyxiga accessoarer för hemmet. Tillverkning sker i Bohemia
i Tjeckien, känt för sina duktiga glasblåsare.

Hemsida: www.skogsbergsmart.com
OGLAND
Världens skönaste sängkläder? Alla sängkläder är tillverkade av 100% ekologisk egytisk bomull, där varje detalj granskas för att skapa ultimat kvalitet.

Hemsida: www.ogland.com
     
       


 
     
   
 
Facebook | Butiksadress: Kullagatan 41, Helsingborg | 042 - 21 05 47 | butiken@night-day.nu  
Night & Day Miljö © 2018 | All rights reserved | Om webbplatsen